YHTEYSTIEDOT

Monikanavaiset brändikonseptit

Vahva brändi kantaa yli epävakaiden aikojen; se parantaa katerakennetta ja sitouttaa kohderyhmää. Meillä on yli 10 vuoden kokemus käyttötavaratuotteiden brändimarkkinoinnista digitaaliset kanavat, kaupan alan prosessit sekä kansainvälinen myynti huomioiden. Yhdistämme työssämme datan, analytiikan ja luovan suunnittelun. Tiimin koko skaalautuu projektikohtaisesti ja toimimme ketterästi. Kerro, miten voimme olla avuksi ja tehdä vaikuttavuutta liiketoimintaan.

PUNAVUOREN SYDÄMESSÄ

And Sundays toimitilat

Lähes 90 neliön toimisto sijaitsee tunnelmallisen Punavuoren keskeisellä paikalla. Valoisa ja korkea tila mahdollistaa hyvät puitteet workshopeille sekä tuote- ja brändikuvauksille.

And Sundays Studio Yhteystiedot

Ratakatu 29 A 4

00120 Helsinki

erika@andsundaysstudio.com

+358 (0) 50 56 276 29

 

    And Sundays perustaja

    Erika Appelström

    ”Autan parantamaan katerakennetta ja sitouttamaan kohderyhmää brändiä vahvistamalla. Valjastan asiakkaideni avuksi yli 10 vuoden työkokemukseni brändien parissa brändijohtajana sekä liiketoiminnan kasvun tukena tekemästäni tiiviistä yhteistyöstä myynti- ja hankintaorganisaatioiden kanssa. Ennen yrittäjyyttäni työnantajiani ovat olleet mm. Kesko ja Novita, joten huomioin prosesseissa niin brändin kuin kaupankin näkökulmat. Liiketoimintaosaamiseni on karttunut johtoryhmän jäsenenä, vähittäiskaupan, digitaalisten yhteisöjen, B2B-, B2C- ja D2C -markkinoinnin sekä kansainvälistymishankkeiden parissa. Ole yhteydessä, niin tutustutaan :)”