OTA YHTEYTTÄ

Kasvuhakuisille brändeille datapohjaisesti

Autamme tukemaan myyntiäsi vahvistamalla brändiä. Yhdistämme työssämme datan, analytiikan ja luovan suunnittelun. Kaipaatko rakennuspalikoita visuaalisempaan brändiin ja sparrausta kohderyhmän positiointiin? Yhdistelemme visuaalisuutta ja dataa brändisi vahvistamiseksi. Kerro, miten voimme olla avuksi ja tehdä vaikuttavuutta liiketoimintaan. Asiakaskuntamme koostuu kasvuhakuisista pk-yrityksistä.

PUNAVUOREN SYDÄMESSÄ

And Sundays toimitilat

Lähes 90 neliön toimisto sijaitsee tunnelmallisen Punavuoren keskeisellä paikalla. Valoisa ja korkea tila mahdollistaa hyvät puitteet workshopeille sekä tuote- ja brändikuvauksille.

And Sundays Studio Yhteystiedot

Ratakatu 29 A 4

00120 Helsinki

erika@andsundaysstudio.com

+358 (0) 50 56 276 29

 

    And Sundays perustaja

    Erika Appelström

    ”Autan yhdenmukaistamaan brändi-ilmeen. Tiimiydyin mielelläni asiakkaiden kanssa insightia, dataa ja analytiikkaa hyödyntäen. Valjastan asiakkaideni avuksi yli 10 vuoden työkokemukseni brändien parissa brändijohtajana sekä liiketoiminnan kasvun tukena tekemästäni tiiviistä yhteistyöstä myynti- ja hankintaorganisaatioiden kanssa. Ennen yrittäjyyttäni työnantajiani ovat olleet mm. Kesko ja Novita. Työkalupakkini on lastattu toimivilla työtavoilla niin brändin kuin kaupan näkökulmasta. Liiketoimintaosaamiseni on karttunut johtoryhmän jäsenenä, vähittäiskaupan, digitaalisten yhteisöjen, B2B-, B2C- ja D2C -markkinoinnin sekä kansainvälistymishankkeiden parissa. Ole yhteydessä, niin tutustutaan :)”