OTA YHTEYTTÄ

Kasvuhakuisille brändeille datapohjaisesti

Kaupallistetaan brändisi tunteen kautta dataan pohjautuen. Kaipaako yritysilmeesi freesausta? Haluatko sparrausta kohderyhmälähtöiseen sisältösuunnitteluun? Kerro, miten voimme olla avuksi ja tehdä vaikuttavuutta liiketoimintaan. Soita, meilaa, whatsappaa tai lähetä viesti alla olevalla lomakkeella.

Yrittäjä, tunteen kaupallistaja

Erika Appelström

”Teen intohimoisesti töitä aitojen brändien ja visuaalisten sisältöjen parissa. Työni pohjautuu dataan ja analytiikkaan. Minulla on usean vuoden kokemus työstentelystä brändien parissa brändijohtajana ja liiketoiminnan kasvun tukena. Ennen yrittäjyyttäni työnantajiani ovat olleet Novita ja Kesko. Olen ollut molemmilla puolilla pöytää; niin brändinhaltijana kuin kauppaketjun markkinointiyksikössä. Olen kartuttanut osaamista toimivista työtavoista niin brändin kuin kauppaketjun näkökulmasta, ja uskon tämän olevan uniikki yhdistelmä, minkä voin valjastaa asiakkaitteni avuksi. Olen kehittänyt liiketoimintaosaamistani johtoryhmän jäsenenä, vähittäiskaupan, digitaalisten yhteisöjen, B2B-, B2C- ja D2C -markkinoinnin sekä kansainvälistymishankkeiden parissa. Kuulen mielelläni, miten voin olla sinulle avuksi.”

Lisäksi tiimissä

Timanttisia tekijöitä

Tarpeen mukaan tiimi kasvaa projektikohtaisesti verkostoni timanttisilla asiantuntijoilla, kuten growth hackereilla, strategeilla ja valokuvaajilla.

And Sundays Studio Yhteystiedot

Punavuorenkatu 20

00150 Helsinki

erika@andsundaysstudio.com

+358 (0) 50 56 276 29